Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 05 dec 2020, 08:33

Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 20 nov 2008, 19:47 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 21 feb 2006, 00:59
Berichten: 4421
Woonplaats: Amersfoort
Zendamateur.COM is een niet-commerciële website in de vorm van een forum, ontstaan en gehandhaafd als privé-activiteit van de beheerders.

Het hoofddoel van deze website is om radioamateurs en belangstellenden van het radioamateurisme de mogelijkheid te bieden om ondersteuning te vinden en bieden en discussie te voeren met betrekking tot het thema: “legaal radioamateurisme”.

De beheerders streven ernaar om de informatie op het forum overzichtelijk gerangschikt te houden en het forum zoveel mogelijk vrij te houden van informatie die niet waardevol is met betrekking tot het thema. Het uitgangspunt is daarbij dat dit in eerste instantie een taak van de gebruikers is. Alle gebruikers worden dan ook nadrukkelijk verzocht hier zoveel mogelijk aan mee te werken.

De inhoud van de door de gebruikers ingevoerde gegevens (waaronder berichten en hun bijlagen en profielgegevens) wordt niet getoetst voorafgaand aan de publicatie ervan. De gebruikers zijn zich hiervan bewust en realiseren zich dat de door hen ingevoerde gegevens direct en geautomatiseerd gepubliceerd worden. De aansprakelijkheid en alle andere vormen van verantwoordelijkheid met betrekking tot de door een gebruiker ingevoerde gegevens (waaronder berichten en hun bijlagen en profielgegevens) ligt uitdrukkelijk bij de betreffende gebruiker.

Door als gebruiker tekst en/of mediamateriaal op het forum te plaatsen geeft gebruiker, ongeacht een eventueel auteursrecht toestemming voor een permanent en niet herroepbaar gebruiksrecht van die tekst en/of dit mediamateriaal voor plaatsing op het forum.

De houder van de domeinnaam zendamateur.com, de webhost van de website Zendamateur.COM en de beheerders van de website Zendamateur.COM behouden zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de website en in de door de gebruikers ingevoerde gegevens (waaronder berichten en hun bijlagen en profielgegevens) alsmede gebruikers te blokkeren op basis van gebruikersnaam of gebruikte internetaansluiting indien er sprake is van (vermoedelijk) oneigenlijk of onjuist gebruik van de website Zendamateur.COM . Dit oneigenlijk of onjuist gebruik houdt o.a. in:

- Het plaatsen van berichten die geen betrekking hebben op het thema (met uitzondering van berichten in het forum "Theekransjes").
- Het plaatsen van berichten met een kwetsend of provocerend karakter.
- Het plaatsen van gegevens waarop een publicatieverbod van kracht is.
- Het plaatsen van berichten omtrent illegale praktijken.
- Het plaatsen van berichten met een commerciële inhoud.
- Het in gebruik hebben van meerdere gebruikersnamen.
- Het plaatsen van persoonlijke gegevens (zoals adresgegevens) van gebruikers of derden.

De beheerders van de website Zendamateur.COM hebben het recht om berichten te plaatsen die geen betrekking hebben op het thema.

Het forumsysteem houdt een geautomatiseerd logboek bij voor administratieve doeleinden. Tevens biedt het forumsysteem zogenaamde “cookies” aan, welke door de browsersoftware van de gebruiker kunnen worden gebruikt om het gebruikersgemak te vergroten.

Gebruikersnaam
- Het heeft de voorkeur om je huidige roepletters te gebruiken als gebuikersnaam op het forum. Bij gebruik van een 'gewone' naam als login-naam, gelden de daarvoor gebruikelijke criteria (niet toegestaan zijn bijvoorbeeld de bekende drieletterwoorden of andere provocaties).
- Om overduidelijke redenen is het niet toegestaan om roepletters te gebruiken die aan iemand anders toebehoren.
- Niet-bestaande roepletters hebben wij liever niet. Wanneer je op het forum echter niet doet alsof je een bij AT geregistreerd zendamateur bent, is het wel toegestaan om alvast de roepletters te gebruiken die je later na het zendexamen denkt aan te vragen (bedenk daarbij wel dat dit andere belangstellenden in de call eventueel op het idee kan brengen). Roepletters van silent keys zijn daarbij, hoewel AT deze na een bepaalde periode wel uitgeeft, zoals je zult begrijpen niet toegestaan.
- Wanneer je roepletters veranderen dan is het altijd mogelijk om je gebruikersnaam aan te passen naar deze nieuwe roepletters. Dit kunt u zelf doen in het gebruikerspaneel (onder "profiel" en dan "wijzig registratiedetails"). Ook bij al je eerdere posts wordt dan de nieuwe loginnaam vermeld. Indien je dit niet wilt kan in overleg met de beheerders een nieuw account worden aangemaakt. Omdat het niet is toegestaan om meerdere accounts te hebben wordt het eerdere account met de oude roepnaam dan inactief gemaakt.

Bij onduidelijkheden in de forumvoorwaarden beslissen de forumbeheerders. Zij beslissen ook over eventuele uitzonderingen. Gewoonlijk gebeurt dit vanzelfsprekend in overleg met de betrokkene(n).

Deze website wordt beheerd door:
PE1RQM
PA5CAL
PA0ETE

Door toe te stemmen met deze voorwaarden, gaat u akkoord met het bovenstaande en geeft u toestemming om de door u ingevoerde gegevens permanent op te slaan en te publiceren in originele danwel gewijzigde vorm teneinde instandhouding van deze website te kunnen realiseren.

Lees hier een aantal belangrijke huisregels: viewtopic.php?f=41&t=8364


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling