Censuur

Hier staan belangrijke mededelingen. Activiteiten en electronicatopics horen in een andere rubriek thuis.
Forumregels
Plaats hier uitsluitend belangrijke mededelingen. Elektronicatopics en activiteiten horen hier niet thuis. Daar is zijn afzonderlijke rubrieken voor.
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
elsinga
Moderator
Berichten: 2911
Lid geworden op: 17 mar 2008, 15:05
Roepletters: PC5E
Locatie: Heerenveen (JO22xx)
Contacteer:

Re: Censuur

#16 Bericht door elsinga »

[mod] Na diverse meldingen gaat dit topic dicht. [/mod]
www.PC5E.nl, Robert Elsinga, communicatie enthousiasteling, zendamateur (PC5E/AC2E/SP20EJ), scannerluisteraar, lokaal/regionaal/nationaal/internationaal scout, IT Security Expert
Icom IC7300, Icom IC-7000, X50N (14m asl), Diamond WD330S (sloper, 6-12m asl), Kenwood TH-F7E, 2x Anytone AT-D578UV (base, mobile), 3x Anytone AT-D878UV, MMVDM duplex hotspot, 20x Baofeng BF888S.
Op mijn site o.a. Examenuitwerking N/F, Scannerfrequenties NL e.o, Beginnen met DMR, DMR codeplug maken

Gebruikersavatar
PA0ETE
Berichten: 4656
Lid geworden op: 21 feb 2006, 00:59
Roepletters: PA0ETE
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Re: Censuur

#17 Bericht door PA0ETE »

PE1KVL schreef:
PA0NCR schreef:
PE1KVL schreef:Ik zie jouw bericht van eergisteren wel staan maar misschien bedoel je een andere?
Klopt Bert. De eerste keer dat ik mijn reactie instuurde was er een zin weggevallen. Dat heb ik toen even gemeld. Echter, de reactie zelf is nooit geplaatst....
Dat is wel raar inderdaad. In het verleden ook al eens gemerkt dat er berichten tussen staan die op de een of andere manier ook gelinkt zijn op iets of facebook(?). Dat kun je echter niet zien en opeens verschijnt er allerlei informatie in de berichten waardoor het lijkt dat iemand ongevraagd bijvoorbeeld persoonlijke info begint te vermelden over iemand anders. Dat blijkt dan later door de persoon zelf (ergens anders) te zijn getypt. Erg raar.

Ik denk wel dat zendamateur.com nogal pro-Veron is en dat je dan automatisch ruimte laat voor een niet pro-Veron elders (en terecht).

Bert
Zendamateur.com is niet pro-VERON. En ook niet pro- of anti-Hamnieuws overigens, Deze site heeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken ook nooit iets met de VERON te maken gehad. Ik ben één van de drie eigenaren van deze site (ik heb bijvoorbeeld de meeste regels die hier gelden geschreven), en ik sta er tegelijk om bekend dat ik in het verleden nog wel eens kritiek heb gehad op met name de VERON...

Ik vind het overigens niet terecht om op de ene site de vervormde berichtgeving, die op een andere site staat te compenseren. De suggestie dat een eventuele partijdigheid bij de moderatie van Hamnieuws (als daar sprake van is), veroorzaakt is door een partijdig doorlaten van berichten op zendamateur.com vind ik tegelijk lachwekkend en ook wel enigszins beledigend.

Je mag hier dit soort kritiek zeker schrijven, waar we wel voorzichtig zijn is als de kritiek bedrijven betreft. Dat is omdat wij als beheerders niet kunnen beoordelen of zo'n klacht terecht is, en of het niet een eenmalige negatieve ervaring is die iemand heeft (iedereen maakt namelijk wel eens fouten). De consequenties kunnen voor zo'n bedrijf als er een hele discussie over ontstaat onevenredig groot zijn, zeker als het een eenmansbedrijf is, en daarom hebben we op een geven moment gesteld dat dat niet mag.

P.s. het is laat, en ik had niet gezien dat Robert de topic al gesloten had (sorry Robert!). Ik vind het echter wel belangrijk om de onpartijdigheid van dit forum te benadrukken. Dat de site door leden van een vereniging is opgezet zegt niet zoveel. Bovendien weet ik dat de beide oprichters toen zij het forum nog beheerden niet wilden dat de site op dat moment onderdeel van deze vereniging zou worden.

Gesloten