Set loopt van frequentie in JTDX en tijdsignaal Dimension

Alles over de diverse digitale modi.
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
PA1AIS
Berichten: 1071
Lid geworden op: 18 okt 2017, 05:37

Re: Set loopt van frequentie in JTDX en tijdsignaal Dimensio

#16 Bericht door PA1AIS »

Nog zo'n super simpel juweeltje:

https://arachnoid.com/abouttime/

Oud, maar steengoed. Ik gebruik het al ruim 20 jaar.
If you think education is expensive, try ignorance. (Derek Bok)

http://www.giyf.com/
1977 PD0FFM / 1979 PE1DHI / 2017 PA1AISJO23ta

pa1bvm
Berichten: 3148
Lid geworden op: 17 mar 2010, 17:31
Roepletters: PA1BVM
Locatie: Schijndel

Re: Set loopt van frequentie in JTDX en tijdsignaal Dimensio

#17 Bericht door pa1bvm »

en de set .. is het een ic-746 of ic-7400??? zoek dan niet verder naar een goede cpu timer ...
dan is het gewoon drift

PD0JDG
Berichten: 341
Lid geworden op: 18 okt 2011, 00:27
Roepletters: PD0JDG
Locatie: Parijs

Re: Set loopt van frequentie in JTDX en tijdsignaal Dimensio

#18 Bericht door PD0JDG »

pa1jn schreef:Ext. geluidskaart USB van 3D Sound even verwisseld, JTDX opnieuw geïnstalleerd, . Signaal op de waterval, Mic en LS ingangen goed.
ik weet het niet meer.
Je weet het niet meer, je vermeldt niet of je de klok opnieuw hebt ingesteld en ik volg de discussie niet. :lol:

pe1cmo
Berichten: 1487
Lid geworden op: 21 mar 2015, 19:42
Roepletters: pe1cmo
Locatie: Lelystad
Contacteer:

Re: Set loopt van frequentie in JTDX en tijdsignaal Dimensio

#19 Bericht door pe1cmo »

Is je set ook GPS gelockt ??

pa1jn
Berichten: 80
Lid geworden op: 07 okt 2015, 19:40
Roepletters: PA1JN
Locatie: JO21IS

Re: Set loopt van frequentie in JTDX en tijdsignaal Dimension

#20 Bericht door pa1jn »

JUNI 2021 NETTIME werkt goed bij mij.

PE1KXY
Berichten: 225
Lid geworden op: 11 nov 2009, 13:44
Roepletters: PE1KXY
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Set loopt van frequentie in JTDX en tijdsignaal Dimension

#21 Bericht door PE1KXY »

Je kan bij D4 kiezen naar welke NTP server hij kijkt. Er zit een hele lijst in. Standaard kiest hij er bij opstarten eentje random uit, ik heb hem vast gezet op de NL server. Maar dat hij opeens raar zou reageren is mij nog niet opgevallen, ga er eens (beter) naar kijken.

Plaats reactie