Realtime quad ,welk merk?

Alles over ATV, SSTV enz.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
PE1IDY
Berichten: 77
Lid geworden op: 07 apr 2013, 12:03
Roepletters: pe1idy
Locatie: Drachten

Realtime quad ,welk merk?

#1 Bericht door PE1IDY »

Is er iemand die weet welke videoquad realtime is en geen blauw beeld geeft zonder signaal.?
Dus sneeuw doorgeeft
Liefst iets met mogelijkheid tot 8 of 9 beeldjes
:D live starts at 1000 Mhz

PE1LGW
Berichten: 949
Lid geworden op: 18 mar 2010, 10:29
Roepletters: pe1lgw
Locatie: eindhoven

Re: Realtime quad ,welk merk?

#2 Bericht door PE1LGW »

Pe1idy
Kan je iets specifieker zijn met je vraag, als het een monitor betreft kan je vaak de monitor aan passen zodat hij altijd signaal ziet, in de data sheet kijken van de video controleren van je monitor. Betreft vaak een pulup weerstand om no signaal aan of uit te schakelen.

Of bedoel je iets anders.

Pe1lgw
Condor 3000, Icom7000 IC2 E, IC25, FT270, FT11, RS9044, Teleport 9, Kenwood TR2400, TMG 707, Diamond x30, realistic 2005 scanner, home made J antenne. tevens rust huis voor T813 sets, Boafeng UV-5R, TYT UV3R, DVB sticky SDR, Nokia Mobira, Philips FM1000, Yeasu vx3, ft817.
"Nescius omnium curiosus sum" (Ik weet niets maar ben nieuwsgierig naar alles).

PE1IDY
Berichten: 77
Lid geworden op: 07 apr 2013, 12:03
Roepletters: pe1idy
Locatie: Drachten

Re: Realtime quad ,welk merk?

#3 Bericht door PE1IDY »

Zou dan gebruikt gaan worden in atv repeater opstelling
:D live starts at 1000 Mhz

PE1LGW
Berichten: 949
Lid geworden op: 18 mar 2010, 10:29
Roepletters: pe1lgw
Locatie: eindhoven

Re: Realtime quad ,welk merk?

#4 Bericht door PE1LGW »

Er is een tweede optie kan bv bij enkele Philips, en Acer monitoren met meerdere ingangen, om piorty aan te zetten om het de hoofd in gang waar het ATV signaal op binnen moet komen.
En op ingang twee een video signaal aan te bieden , bv test signaal. Als er dan een ATV signaal binnen komt schakeld deze direct om naar ingang 1.
De monitor geeft dan geen blauw beeld of gaat in stand-by mode.

Pe1lgw
Condor 3000, Icom7000 IC2 E, IC25, FT270, FT11, RS9044, Teleport 9, Kenwood TR2400, TMG 707, Diamond x30, realistic 2005 scanner, home made J antenne. tevens rust huis voor T813 sets, Boafeng UV-5R, TYT UV3R, DVB sticky SDR, Nokia Mobira, Philips FM1000, Yeasu vx3, ft817.
"Nescius omnium curiosus sum" (Ik weet niets maar ben nieuwsgierig naar alles).

PE5PVB
Berichten: 728
Lid geworden op: 10 apr 2006, 16:03
Roepletters: PE5PVB
Locatie: Oisterwijk
Contacteer:

Re: Realtime quad ,welk merk?

#5 Bericht door PE5PVB »

Neem eens contact op met David PE1MUD. Hij is bezig met een digitale baseband modulator met 4-PiP optie.

PE1IDY
Berichten: 77
Lid geworden op: 07 apr 2013, 12:03
Roepletters: pe1idy
Locatie: Drachten

Re: Realtime quad ,welk merk?

#6 Bericht door PE1IDY »

Bedankt voor de tip
Zal zijn project eens goed bestuderen
:D live starts at 1000 Mhz

PA3BAS
Berichten: 2481
Lid geworden op: 07 jan 2011, 22:19
Roepletters: PA3BAS
Locatie: JO21XX

Re: Realtime quad ,welk merk?

#7 Bericht door PA3BAS »

Kijk ook eens hier. Misschien kan die het ook.

viewtopic.php?f=25&t=24623
.... But will it blend?

PE1IDY
Berichten: 77
Lid geworden op: 07 apr 2013, 12:03
Roepletters: pe1idy
Locatie: Drachten

Re: Realtime quad ,welk merk?

#8 Bericht door PE1IDY »

Bedankt voor de tip
Ik heb al bericht gestuurd
:D live starts at 1000 Mhz

PA3BAS
Berichten: 2481
Lid geworden op: 07 jan 2011, 22:19
Roepletters: PA3BAS
Locatie: JO21XX

Re: Realtime quad ,welk merk?

#9 Bericht door PA3BAS »

Ik weet niet zeker of ie doet wat je zoekt hoor, maar voor de prijs hoef je het iig niet te laten.
.... But will it blend?

PE1IDY
Berichten: 77
Lid geworden op: 07 apr 2013, 12:03
Roepletters: pe1idy
Locatie: Drachten

Re: Realtime quad ,welk merk?

#10 Bericht door PE1IDY »

Nee , dat gaan we zien.
Ga er in elk geval niet failliet aan 😂
:D live starts at 1000 Mhz

Plaats reactie