Hoe Tiny Sa gebruiken

Alle overige elektronica.
Bericht
Auteur
andre
Berichten: 2505
Lid geworden op: 19 jun 2007, 23:59
Contacteer:

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#16 Bericht door andre »

Zelfs google begrijpt Jip en Janneke taal heel goed hoor. Twee simpele zoekwoorden als sma & tv connector geeft voor jou al de juiste oplossingen.
Een postzegelverzamelaar en zendamateur hebben een ding gemeen...bang voor wind!

harry61
Berichten: 436
Lid geworden op: 14 jan 2018, 21:36

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#17 Bericht door harry61 »

Een vraag wat betreft de TinySa en de Pc.
Als ik het spectrum van de TinySa op de laptop wil hebben ,welke raden jullie mij dan aan,

Eenmaal aangesloten kunt u ofwel een terminalprogramma gebruiken (zoals Tera Term ) of u kunt een pc-applicatie gebruiken om de tinySA te besturen

Er zijn drie software's beschikbaar om de tinySA aan te sturen. Ze zijn allemaal in staat om het scherm van de tinySA vast te leggen


Mvg

Gebruikersavatar
pa3a
Berichten: 454
Lid geworden op: 14 jan 2014, 09:53
Roepletters: PA3A
Locatie: Barendrecht
Contacteer:

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#18 Bericht door pa3a »

harry61 schreef: 10 jun 2024, 20:31 Een vraag wat betreft de TinySa en de Pc.
Als ik het spectrum van de TinySa op de laptop wil hebben ,welke raden jullie mij dan aan,

Eenmaal aangesloten kunt u ofwel een terminalprogramma gebruiken (zoals Tera Term ) of u kunt een pc-applicatie gebruiken om de tinySA te besturen

In de wiki:
http://athome.kaashoek.com/tinySA/python/

Deze gebruik ik zelf af en toe.
73,
Arie Kleingeld PA3A
https://pa3a.nl
Wiskunde, radiocommunicatie, digital signal processing, CW

harry61
Berichten: 436
Lid geworden op: 14 jan 2018, 21:36

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#19 Bericht door harry61 »

pa3a schreef: 10 jun 2024, 20:40
harry61 schreef: 10 jun 2024, 20:31 Een vraag wat betreft de TinySa en de Pc.
Als ik het spectrum van de TinySa op de laptop wil hebben ,welke raden jullie mij dan aan,

Eenmaal aangesloten kunt u ofwel een terminalprogramma gebruiken (zoals Tera Term ) of u kunt een pc-applicatie gebruiken om de tinySA te besturen

In de wiki:
http://athome.kaashoek.com/tinySA/python/

Deze gebruik ik zelf af en toe.
Mag ik vragen hoe ik dat moet installeren , want dat is voor mij.......................
Heb hier TBS kaarten en boxen en programma`s voor de DVB_ S/S2 signalen

Gebruikersavatar
pa3a
Berichten: 454
Lid geworden op: 14 jan 2014, 09:53
Roepletters: PA3A
Locatie: Barendrecht
Contacteer:

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#20 Bericht door pa3a »

Gewoon runnen
73,
Arie Kleingeld PA3A
https://pa3a.nl
Wiskunde, radiocommunicatie, digital signal processing, CW

harry61
Berichten: 436
Lid geworden op: 14 jan 2018, 21:36

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#21 Bericht door harry61 »

pa3a schreef: 11 jun 2024, 08:40Gewoon runnen
Hoe bedoel je , wat moet ik runnen ?!

Gebruikersavatar
pa3a
Berichten: 454
Lid geworden op: 14 jan 2014, 09:53
Roepletters: PA3A
Locatie: Barendrecht
Contacteer:

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#22 Bericht door pa3a »

harry61 schreef: 11 jun 2024, 15:35
pa3a schreef: 11 jun 2024, 08:40Gewoon runnen
Hoe bedoel je , wat moet ik runnen ?!
Dubbel klik met muis.
73,
Arie Kleingeld PA3A
https://pa3a.nl
Wiskunde, radiocommunicatie, digital signal processing, CW

harry61
Berichten: 436
Lid geworden op: 14 jan 2018, 21:36

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#23 Bericht door harry61 »

Ja waarop ,zie 4 kolommen.

harry61
Berichten: 436
Lid geworden op: 14 jan 2018, 21:36

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#24 Bericht door harry61 »

De eerste is : Oops.
Kan ik niks mee


Radioot
Berichten: 1047
Lid geworden op: 09 aug 2009, 04:47

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#26 Bericht door Radioot »

DVB-T2 dus

harry61
Berichten: 436
Lid geworden op: 14 jan 2018, 21:36

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#27 Bericht door harry61 »

Waarom kan die eerste niet gedownload worden , van algeme metingen

Gebruikersavatar
Paula Bean
Berichten: 303
Lid geworden op: 04 aug 2019, 12:50

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#28 Bericht door Paula Bean »

Waarom kan die eerste niet gedownload worden , van algeme metingen
Misschien staan de securityinstellingen van je webbrowser niet toe om EXE files te downloaden? Ik gebruik Firefox op MacOS, en die download de bovenstaande executable succesvol.

Radioot
Berichten: 1047
Lid geworden op: 09 aug 2009, 04:47

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#29 Bericht door Radioot »

Wat Paula zegt, het is een http site ipv https dat vinden de meeste browsers niet safe, maar in dit geval is het de site van de maker zelf.

harry61
Berichten: 436
Lid geworden op: 14 jan 2018, 21:36

Re: Hoe Tiny Sa gebruiken

#30 Bericht door harry61 »

harry61 schreef: 11 jun 2024, 20:08
Waarom kan die eerste niet gedownload worden , van algeme metingen
De eerste Download ik en zie meteen een Spectrum ,
bij de 2e een leeg veld,

Plaats reactie