Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 17 apr 2014, 04:48

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: ...
BerichtGeplaatst: 11 okt 2009, 19:57 
Offline

Geregistreerd: 12 jul 2007, 01:06
Berichten: 1233
...


Laatst bijgewerkt door Fail op 14 okt 2013, 15:05, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 16 okt 2009, 12:45 
Offline

Geregistreerd: 13 feb 2007, 22:25
Berichten: 72
Woonplaats: Utrecht
Er zal wel ergens in die scanner een backupbatterij zitten. Even een tijdje loshalen en dan weer aansluiten en het geheugen zou leeg moeten zijn.

Het kan natuurlijk ook dat het geheugen eprom of flash is, dan moet er wel degelijk actief een reset worden uitgevoerd. Open die scanner eens en kijk of die resetknop nog wel OK is.

Een echte zendamateur had trouwens allang dat ding open gehad ;)

_________________
http://www.julietmikebravo.nl - weblog over o.a. zendamateurisme, tevens site van Randstad Repeaters stream


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 18 okt 2009, 13:43 
Offline

Geregistreerd: 12 jul 2007, 01:06
Berichten: 1233
...


Laatst bijgewerkt door Fail op 14 okt 2013, 15:05, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 18 okt 2009, 14:25 
Offline

Geregistreerd: 19 jun 2007, 23:59
Berichten: 1496
de standaard procedure voor die dingen is doorgaans het volgende:

-power off
-druk de reset knop in en houd deze ingedrukt.
-power on
-release reset knop.

Ik zou het zo even proberen.

_________________
Een postzegelverzamelaar en zendamateur hebben een ding gemeen...bang voor wind!


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 18 okt 2009, 20:21 
Offline

Geregistreerd: 12 jul 2007, 01:06
Berichten: 1233
...


Laatst bijgewerkt door Fail op 14 okt 2013, 15:06, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 18 okt 2009, 20:48 
Offline

Geregistreerd: 09 okt 2006, 16:18
Berichten: 1043
Woonplaats: Hellevoetsluis
Kan je niet gewoon nieuwe frequenties op die kanalen programmeren?
Groet
Bas

_________________
Als het niet prikt, zitten er geen buizen in!
Als het niet gloeit, is hij kapot.

Elecraft K2, Ft897D, TS830S, FT7.........


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 19 okt 2009, 13:44 
Offline

Geregistreerd: 18 okt 2009, 10:18
Berichten: 3
Probeer het volgende nog even:

Scanner AAN
Druk op CLR en houd deze in. TERWIJL het indrukken van de CLR toets druk je het reset knoppie in. (gewoon indrukken en weer los)
Display laat even niets zien en komt weer op ... laat dan de CLR toets weer los.


Hoop dat dit werkt .. zou wel moeten :mrgreen:


Suc7


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 19 okt 2009, 20:38 
Offline

Geregistreerd: 12 jul 2007, 01:06
Berichten: 1233
...


Laatst bijgewerkt door Fail op 14 okt 2013, 15:06, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 11 dec 2009, 20:12 
Offline

Geregistreerd: 18 okt 2009, 10:18
Berichten: 3
Graag gedaan :)


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling